Akreditovana edukacija iz primjene injektibilne biorevitalizacije – Preventiva Medical u saradnji sa SanMedik Academy

29. jun 2024.

Uz podršku Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, ZU „Preventiva Medical“ u saradnji sa SanMedik Academy organizuje prvu akreditovanu edukaciju iz oblasti biorevitalizacije kože.

Pozivamo sve zainteresovane doktore medicine i stomatologije da nam se pridruže 29. juna u 12 časova u prostorijama ZU „Preventiva Medical“ u Banjaluci, gdje će se pod vodstvom eminentnog predavača i stručnjaka u oblasti dermatologije, doc. dr Alme Prtine, obrazovati o primjeni injektibilne biorevitalizacije koristeći paletu RRS® proizvoda firme Skin Tech Pharma Group.

Ova edukacija je priznata od strane Ministarstva zdravstva i socijalne zaštite Republike Srpske kao Kurs treće kategorije i u skladu sa programom kontinuirane edukacije, svim polaznicima će po završetku edukacije biti dodijeljena četiri boda.

U SanMedik Academy vjerujemo da su strast i ljubav prema medicini imperativna odlika izvrsnih ljekara. Karijera u ovoj industriji zahtijeva doživotnu posvećenost učenju i istraživanju inovativnih medicinskih tretmana i rješenja, zbog čega nam je velika čast biti partner događaja koji podržava i promoviše ove vrijednosti.

Ova edukacija je idealna za:

  • Doktore medicine i stomatologije bez prijašnjeg iskustva u estetskoj medicini.
  • Stručnjake koji žele da prošire svoje znanje i vještine u ovoj oblasti i posvete se programu kontinuirane edukacije.
  • Profesionalce koji se već bave estetskom medicinom ali nemaju iskustva sa korištenjem proizvoda iz Skin Tech RRS asortimana.

Zašto je biorevitalizacija odličan dodatak Vašoj praksi?

Biorevitalizacija je minimalno invazivna procedura koja podrazumijeva mikro injekcije hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, aminokiselina i antioksidansa u gornje slojeve kože. Ova infuzija hranjivih sastojaka podstiče zdravu ćelijsku funkciju i dubinski hidrira kožu, ubrzava njeno obnavljanje i vraća joj mladalački sjaj. 

Injektibilna biorevitalizacija koristi se za tretiranje širokog spektra indikacija, od tamnih podočnjaka i hiperpigmentacije, do finih linija i bora, pa čak i suhe kože. 

Upravo zbog svoje versatilnosti, ovo je jedan od najpopularnijih tretmana estetske dermatologije u Evropi. U posljednjih par godina izuzetnim rezultatima osigurao je svoju poziciju kao jedan od najznačajnijih anti-ejdžing zahvata. Očuvanje zdravlja kože je imperativ i prvi korak u savremenim principima podmlađivanja, ali i same njege kože zbog čega je ovaj tretman popularan među raznim starosnim skupinama.

Šta obuhvala SanMedik Academy edukacija za primjenu injektibilne biorevitalizacije?

Kao akreditovani Kurs treće kategorije, ova edukacija traje između 6 i 7 časova a sastoji se iz dva dijela - teorijskog i praktičnog. 

U toku teorijskog dijela edukacije, doc. dr Alma će Vas upoznati sa različitim tipovima kože, kao i problematikom, bolestima i stanjima kože s kojima ćete se susretati u radu s pacijentima, nakon čega će Vam približiti RRS® paletu proizvoda i pojasniti korist svakog od njih za različite indikacije i potrebe kože.

Fokus je na radu sa pacijentima i dobijanju praktičnog iskustva, Osiguran je veliki broj modela, kako bismo se pobrinuli da svi ljekari imaju priliku da dobiju dovoljno Hands-On iskustva i time steknu znanje, vještine i samopouzdanje da ovaj tretman sigurno i efektivno izvode u sopstvenim praksama koristeći proizvode iz Skin Tech RRS asortimana. 

Cijena, odnosno uslov za učešće ovoj edukaciji jeste kupovina paketa RRS® proizvoda. Više informacija o ovoj edukaciji možete pročitati ovdje, ili nam pošaljite upit.

Pridruži nam se!

Ime:
Email:
Poruka:
Pošalji poruku

Kontaktirajte nas!

Ime:
Email:
Poruka:

Poruka je uspješno poslata