O nama

Dobrodošli u SanTech Medik porodicu

“U današnje vrijeme biti poslovna žena i majka nije lako. Za mnoge je to veliki izazov, a ja to vidim kao uzbudljivu avanturu koja pruža jedinstvene životne prilike! Želja mi je bila da svaka transformacija postane priča o snazi, samopouzdanju i ljepoti,kako spoljašnjoj, tako i unutrašnjoj. San Tech Medik d.o.o. nije samo predstavnik i ambasador za vrhunske proizvode. Mi njegujemo viziju održive ljepote, snagu poslovnosti i jedinstvenosti.“

Sandra Špirić, osnivač San Tech Medik d.o.o.

Zastupnici smo nekoliko renomiranih svjetskih proizvođača:

Naša posvećenost kvalitetu i inovaciji osigurava da samo najpouzdaniji i najefikasniji proizvodi ulaze u našu ponudu

Brendovi sa kojima Sanmedik sarađuje
 • Šta je San Tech Medik?

  Osnovana početkom 2018. godine, kompanija San Tech Medik d.o.o. je registrovana za veletrgovinu medicinske opreme i kozmetoloških preparata i servis medicinskih aparata. Kompanija posluje u skladu sa propisima nadležne Agencije za Lijekove i Medicinska sredstva, kao i u skladu sa ISO 9001 standardima. Predanost ka izvrsnosti dokazuju i brojni certifikati kompanije koji nisu obligatorni, poput GDP certifikata (Certifikat o dobroj distributivnoj praksi) i drugi certifikati sa poslovnih i stručnih edukacija koje članovi SanMedik tima redovno pohađaju.

 • Informacije za ljekare – injektore

  Estetska medicina je oblast koja će uvijek težiti ka novitetima, usavršavanju i poboljšanju kvaliteta samih proizvoda. Sve kompanije sa kojima sarađujemo posjeduju sopstvene laboratorije za analizu, razvoj, proizvodnju i isporuku inovativnih i sigurnih proizvoda, a to je ono što je nama kao distributerima najbitnije pri odabiru svojih partnera.

  Edukacije iInformacije

  San Tech Medik konstantno ulaže u edukacije i unaprjeđenje svojih ljekara. Redovno pružamo informacije o najnovijim medicinskim istraživanjima i tehnologijama koje su vezane za proizvode koje zastupamo.

  Istraživanje i Razvoj

  Uz saradnju sa San Tech Medik kompanijom, ljekari iz Bosne i Hercegovine su uključeni u istraživanja i napredak samih preparata.

  Stručnapredavanja

  Organizatori smo i učesnici brojnih stručnih konferencija, skupova i simpozijuma na kojima ljekari imaju priliku da uče, razmijene iskustva, kao ida usavrše svoje postojeće vještine.

  SanMedik &DKL Academy

  Saradnicima ljekarima nudimo priliku da se izgrade u mentorskom i predavačkom polju, te postanu treneri i edukatori brendova koje zastupamo, kako na lokalnom, tako i na internacionalnom nivou.

  Istraživački materijali

  Svojim ljekarima smo omogućili pristup istraživačkim materijalima, online predavanjima i drugim resursima koji im pomažu da ostanu informisani u oblasti estetske medicine.

  Marketing podrška

  Ljekarima koji sarađuju sa nama pružamo stručnu besplatnu podršku na polju marketinga i promocije, te time direktno utičemo na napredak i obim posla njihovih klinika.

  Kontaktirajte nas ukoliko Vas interesuje više informacija o nekoj od navedenih stavki.

 • Kome su namjenjeni naši proizvodi?

  San Tech Medik je ključna stanica na putu prema kvalitetnoj njezi i brizi o vašoj koži. Dopustite nam da vas povedemo u svijet estetske medicine i pomognemo da ostvarite svoje ciljeve, bilo da vam je želja samo osvježenje kože ili promjena koja će vam pomoći da se osjećate ljepše i samopouzdanije u sopstvenom tijelu.

  Vaša ljepota je naša strast - pridružite nam se i zajedno stvorimo čaroliju!

  Dobrodošli u San Tech Medik - vaše odredište za vrhunske preparate i tehnologiju koje će obogatiti vašu ljepotu iznutra i izvana!

  Otkrijte tajnu besprijekornog izgleda

  Želite li zadržati mladalački sjaj i svježinu svoje kože? San Tech Medik je tu kako bi vam pomogao na tom putovanju. Naša paleta preparata obuhvata najnovije, klinički ispitane i pouzdane preparate u estetskoj medicini, pružajući vam priliku da postignete izvanredne rezultate i osjećate se samopouzdano u svojoj koži.

  Hijaluronski fileri za prirodan izgled

  Zaboravite na bore i gubitak volumena! Naši hijaluronski fileri RadiaNt su tajna koja će vam pomoći vratiti mladalački izgled. Svojim prirodnim aktivnim sastojcima, ovi preparati kompenzuju vremenom izgubljen volumen, te pomažu hidrataciji same kože, dajući vam svježinu i zasluženu ljepotu.

  Mezoterapija za osvježenje kože

  Dopustite svojoj koži da sija! Mezoterapija je idealan tretman za revitalizaciju umorne i beživotne kože. Naši preparati obogaćeni su hranjivim sastojcima koje koži pružaju potrebnu potporu i potiču obnovu samih stanica, ostavljajući vas s blistavim tenom.

  Biorevitalizacija za održavanje sjaja i čvrstoće kože

  Očuvajte svježinu, tonus i sjaj svoje kože s našim tretmanima biorevitalizacije. Ovi preparati dubinski hidriraju i hrane kožu i poboljšavaju njenu teksturu, dajući vam glatku i blistavu kožu bez nepravilnosti.

  PRP preparati za regeneraciju i podmlađivanje

  Iskoristite moć sopstvenog tijela za regeneraciju i podmlađivanje kože! Naši PRP preparati IUVENIS koriste najbolje iz vašeg organizma i krvne plazme kako bi podstakli prirodnu regeneraciju kože i smanjili znakove starenja, ostavljajući vas s osvježenom i glatkom kožom.

  Laseri za precizne tretmane

  Preciznost i učinkovitost su ključni za postizanje željenih rezultata. Naši laserski uređaji omogućuju vam sigurne i učinkovite tretmane uklanjanja dlačica, podmlađivanja kože, uklanjanja pigmentacije i još mnogo toga, pružajući vam besprijekoran izgled koji zaslužujete.

  Naši stručnjaci - ljekari

  Dopustite da vam preporučimo najboljeg stručnjaka u neposrednoj blizini. Kada je u pitanju vaša ljepota i zdravlje kože, važno je imati stručnu podršku koja će osigurati najbolje rezultate. Zato smo tu da vam s ponosom preporučimo naše vrhunske stručnjake u estetskoj medicini. Naš tim sastoji se od iskusnih profesionalaca koji su edukovani u pružanju vrhunske njege i personilizovanih tretmana. Sa svojim bogatim iskustvom i stručnim znanjem, naši ljekari saradnici će vam pružiti individualiziranu pažnju i brigu, osiguravajući da svaki tretman bude prilagođen vašim specifičnim potrebama i ciljevima.

  Uz San Tech Medik i stručnost partnera ljekara, vaša ljepota, zdravlje i sigurnost su u najboljim rukama. Stoga, kontaktirajte nas kako bismo vas uputili na pravo mjesto.

 • Po čemu smo drugačiji?

  Dobrodošli u San Tech Medik - vašeg pouzdanog partnera u estetskoj medicini!

  Mi smo više od obične kompanije. Mi smo pokretači promjena, inovatori u svijetu ljepote i samopouzdanja. Za sebe nikada nećemo reći da smo najbolji, ali sa sigurnošću možemo reći da se nosimo rame uz rame sa vodećim svjetskim kompanijama.

  Stručnost bez kompromisa

  Naš tim čine vrhunski stručnjaci s bogatim iskustvom i dubokim razumijevanjem estetske medicine. Bez obzira tražite li obuku, proizvode ili savjete, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rješenje za svoje potrebe.

  Edukacija kao temelj

  SanMedik & DKL Academy nije samo program obuka - to je putovanje ka vrhunskoj stručnosti i izvrsnosti. Pružamo sveobuhvatne programe obuke koji omogućavaju našim ljekarima da postanu lideri u oblasti estetske medicine, kao injektori, tako i kao treneri.

  Beskompromisna podrška

  Kada se pridružite SanMedik porodici, ne dobijate samo proizvode - dobijate i podršku. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju pružajući vam podršku i savjete kako biste postigli najbolje rezultate za svoje pacijente.

  Inovacija kao način života

  U San Tech Medik-u, neprestano istražujemo nove tehnologije, proizvode i metode kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju samo najbolje. Pratimo korake razvoja estetske medicine i donosimo novitete na naše tržište.

  Pacijenti na prvom mjestu

  Konačno, ono što nas posebno ističe, jeste naša predanost ka krajnjim korisnicima, pacijentima. Njihovo zdravlje, sreća i samopouzdanje su naš prioritet. Krajnji cilj je da omogućimo pacijentu da se osjeća bolje u svojoj koži.

  Stoga, ako tražite partnera u estetskoj medicini koji će vas podržati, edukovati i inspirisati, San Tech Medik je pravi izbor za vas. Postanite dio naše porodice i zajedno ćemo koračati ka budućnosti ljepote i samopouzdanja.

Naši partneri / Brendovi:

Selekcija naših partnera i brendova koje zastupamo, napravljena je detaljnim i pažljivim i straživanjem tržišta. Svi naši partneri su proizvođači registrovanih medicinskih sredstava, klinički ispitanih i odobrenih, te posjeduju vlastite R&D odsjeke i privatne laboratorije za razvoj i unapređenje proizvoda.

Upoznajte naš tim:

Kontaktirajte nas!

Ime:
Email:
Poruka:

Poruka je uspješno poslata