Bazna edukacija o primjeni hijaluronskih filera sa dr Aidom Salčinović

1. februar 2001.

U saradnji sa brendom RadiaNt i specijalistom urgentne medicine i ministarkom zdravlja Zeničko-Dobojskog kantona, dr Aidom Salčinović, SanMedik Academy je organizovao baznu edukaciju iz primjene hijaluronskih filera.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže 24. februara u 12 časova, u prostorijama klinike Be Well u Banjaluci.

Izvanredna prilika za učenje od eksperta za hijaluronske filere

Čast nam je da najavimo da će edukaciju ponovo voditi dr Aida Salčinović, istaknuti KOL za estetsku medicinu i certifikovani regionalni trener brenda RadiaNt.

Dr Salčinović, kao nedavni učesnik Internacionalnog kongresa ljekara estetske medicine i MasterClass programa dr Tapan Patela, jednog on najvještijih injektora u Velikoj Britaniji, donosi bogatstvo znanja i iskustva koje je čine idealnom voditeljicom za ovu edukaciju.

Ona nije samo stručnjak u svom polju, već i odličan mentor koji svoje znanje s velikim entuzijazmom prenosi drugim ljekarima.

Ova edukacija je idealna za:

 • Doktore medicine i stomatologije bez iskustva u estetskoj medicini.
 • Stručnjake koji žele da prošire svoje znanje i vještine u ovoj oblasti.
 • Profesionalce koji se već bave estetikom ali ranije nisu radili s RadiaNt hijaluronskim filerima.

Kako izgleda kurs iz primjene hijaluronskih filera?

Edukacija traje između 6 i 7 sati i sastoji se iz dva dijela dijela – teorijskog i praktičnog.

Teorijski dio traje oko sat vremena i obuhvata sledeće teme:

 • Istorija, podjela i primjena hijaluronske kiseline
 • Priprema pacijenta prije tretmana
 • Osnove anatomije i reologija lica
 • Tehnike aplikovanja preparata
 • Neželjena dejstva i komplikacije – Kako ih tretirati?
 • Upute za post-tretmanski oporavak
 • Primjena hijaluronidaze i anti-šok terapije
 • Paleta RadiaNt hijaluronskih filera
 • Kako odabrati adekvatan preparat?

Nakon teorijskog dijela, prelazi se na rad sa pacijentima. Fokus naših obuka jeste upravo na praktičnom dijelu. Obezbijeđen je veliki broj modela, tako da svaki ljekar ima dva ili tri modela na kojima samostalno izvodi tretmane uz superviziju i asistenciju edukatora.

Regija na koju ćemo se fokusirati u toku ove edukacije je donja trećina lica. Učesnici obuke će imati priliku da nauče da izvode sledeće tretmane: Tretman usana Tretman jagodica Tretman nazolabijalnih bora Tretman marionetskih bora

Na kraju edukativnog dana dodjeljuje se certifikat koji potvrđuje Vaše učešće i uspješno završenu obuku.

Zašto izabrati obuku za aplikaciju hijaluronskih filera u SanMedik Academy

SanMedik Academy, sa svojim težnjama i postignućima, predstavlja jednu od ključnih institucija u oblasti medicinske edukacije na našim prostorima. Naš cilj je ne samo da pružimo kvalitetnu obuku i usavršavanje za ljekare, već i da istaknemo važnost i doprinos naših stručnjaka u globalnom razvoju estetske medicine.

Mi težimo da prepoznamo i unaprijedimo talente ljekara sa naših prostora. Edukacije u našoj akademiji su dizajnirane tako da kombinuju teorijsko učenje sa praktičnim iskustvom, omogućavajući ljekarima da stečeno znanje odmah primijene u svojim ordinacijama.

Edukacija u SanMedik Academy nije samo prilika za sticanje novih znanja i usavršavanje vještina, već i za povezivanje sa međunarodnim stručnjacima i stvaranje snažnih profesionalnih veza.

Iskoristite ovu priliku da unaprijedite svoje vještine u oblasti estetske medicine i pridružite se prestižnom krugu stručnjaka iz SanMedik Academy. Cijena i uslov za učešće na ovoj edukaciji je kupovina paketa RadiaNt hijaluronskih filera. Za više informacija i prijavu, molimo Vas da pošaljete upit.

Pridruži nam se!

Ime:
Email:
Poruka:
Pošalji poruku

Kontaktirajte nas!

Ime:
Email:
Poruka:

Poruka je uspješno poslata