Tretmani Lica
4 Min. Read Datum: 2. februar 2024.

Transformacija usana sa Bojanom Mutić i RadiaNt filerima

Kvalitetni hijaluronski fileri su postali sinonim za postizanje prirodnog, svježeg i mladolikog izgleda. Naša priča danas fokusira se na iskustvo banjalučke influenserke, Bojane Mutić, koja je odlučila da svoje usne učini sočnijim i zdravijim, koristeći RadiaNt filere.

Upoznajte Bojanu

Mnogi je znaju i po imenu njenog bloga Moda i Tako To, koji je stekao ogromnu popularnost zahvaljujući nefiltriranoj iskrenosti i stilu pisanja naše Bojane Mutić. Njenu otvorenost i autentičnost dosad je prepoznalo više od 200 hiljada ljudi koji u njoj ne vide samo još jednu influenserku, već i iskrenog savjetnika i prijatelja.

Asimetrija usana – Kako filer može pomoći?

Glavni razlog zbog kog se Bojana odlučila za korekciju usana je asimetrija u predjelu gornje usne, koja najviše dolazi do izražaja prilikom govora ili smijanja.

Za korekciju je izabran RadiaNt filer, poznat po svojoj dugotrajnosti i sposobnosti da pruži diskretan i prirodan izgled. Bojana ističe kako je RadiaNt filer bio savršen izbor za nju, jer ne samo da je korigovao nepravilnosti, već je zadržao volumen i oblik usana gotovo identičnim godinu dana nakon tretmana. Aplicirano je 0.8 ml filera, ravnomjerno raspodjeljeno na gornju i donju usnu, čime su konture ponovo definisane, a usne hidrirane i osvježene.

Značaj izbora kvalifikovanog ljekara za korekciju usana hijaluronskim filerima

Bojana posebno naglašava važnost izbora pravog ljekara za ovakve tretmane. Dr Nevena Tešović iz Klinike S-tetik, pohvaljena je za svoj profesionalizam i razumijevanje. Izbor etičkog i odgovornog ljekara ključan je za postizanje željenih rezultata.

Kroz svoje iskustvo, Bojana preporučuje Radiant filere svima koji žele prirodan i zdrav izgled usana koji traje. Njena priča služi kao dokaz da se uz pravilno savjetovanje i profesionalan pristup može postići željeni izgled, koji će dodatno naglasiti Vašu prirodnu ljepotu.

Ako ste razmišljali o korekciji hijaluronskim filerima, Bojanin i naš savjet je da se prije svega, dobro informišete. Više o hijaluronskim filerima možete pročitati ovdje.

Kontaktirajte nas!

Ime:
Email:
Poruka:

Poruka je uspješno poslata